fbpx

Blogi

Hiilitiimi esittäytyy: Hanna Koistinen – tarinoiden taitaja ja näkökulmien avartaja

Alunperin opettajan uraa rakentanut Hanna päätyi opetustauollaan viestintäalalle projektinjohtajaksi. Green Carbonilla tämä sisukas sanataituri on saanut tilaisuuden valjastaa kynänsä arvojensa mukaiselle työlle.

Omien sanojensa mukaan Hanna päätyi Green Carbonille “reittä pitkin” lastensa isän, Kimmon, innostuttua ilmastosta ja päästökompensaatiosta. Ennen pitkää hiilinielut nielaisivat Hannankin mukanaan, ja nyt omaa pientä viestintätoimistoaan pyörittävä sanamestari vastaa myös Green Carbonin viestinnästä.

H. Koistinen

Kasvatustieteiden maisterille sanonta “oppia ikä kaikki” tuntuu olevan oikea elinehto. Hanna ei pelkää avata ovia uusille mahdollisuuksille ja uuden oppimiselle. Suurempi haaste on oppia sanomaan tarvittaessa “ei”. Viestijänä ja hiilitiimin jäsenenä hän tuo pöytään uusia näkökulmia, eikä koskaan pelkää esittää edes niitä “tyhmiä kysymyksiä”, jos sellaisia ylipäätään edes on. Hanna on suoraselkäinen ja -sanainen – ammentaahan hän sanojen voimaa työkseen.

Aivan kuten ihmiskunta yleensä, myös Hanna kokee kulkeneensa pitkään laput silmillä ja heränneensä ilmastokysymyksiin liian myöhään. Nyt kun hänellä on silmät ja korvat auki, hän haluaa panna toimeksi. Hän haluaa nähdä ympäristökysymysten ja muiden kovaa valuuttaa pehmeämpien arvojen saavan paremmin jalansijaa yhteiskunnassa. Erityis- ja luokanopettajana Hanna on oppinut ymmärtämään, että se mihin panostaa myös kasvaa ja kehittyy. Tarkaksi hioutuneella pedagogisella silmällään Hanna totisesti näkee ja tietää, mihin pientä positiivista painetta kannattaa laittaa, oli kyse sitten työtovereista, jälkikasvusta tai kilpailijoista.

“Mikään pulma ei ratkea sillä, että odottelee, katselee ja toivoo parasta.” – Hanna Koistinen

Esimerkki- Sertifikaatti