Asiantuntijamyyjä

Helsinki / Jyväskylä

Liiketoimintamme on kasvussa ja etsimme tiimiimme kokenutta asiantuntijamyyjää. Olet motivoitunut ja aktiivinen myynnin ammattilainen, joka nauttii sosiaalisista tilanteista niin kasvotusten kuin etänä. Ajattelet ja viihdyt kuuluisan boksin ulkopuolella ja innostut siitä, että saat auttaa asiakasta eteenpäin vastuullisuustyössä tarjoamalla juuri heidän liiketoimintaansa sopivia ratkaisuja. Meitä kiitellään usein positiivisuudesta, jalat maassa -asenteesta sekä kyvystä puhua monimutkaisista asioista maalaisjärkisesti, ja näitä kaikkia ominaisuuksia arvostamme myös muissa. Lisäksi juuri tässä roolissa arvostamme kokemusta ja näkemystä nykyaikaisesta myyntityöstä, vähintään 3 vuoden ajalta.  
 
Asiakkaidemme kirjo on hyvin monipuolinen suurista brändeistä pienempiin yrityksiin, kattaen lähes kaikki toimialat. Tehtäviisi kuuluu yritysten hiili- ja luontojalanjäljen hallinnan ratkaisujen myynti: uusasiakashankinta sekä olemassa olevien asiakkuuksien hoito ja kehittäminen, asiakaspalaverit tarjouksineen ja sopimuksineen. Osallistut myös myynnin kehittämistyöhön ja omista tuloksistasi raportoit tiiminvetäjälle.  

Toivomme, että täytät vähintään nämä vaatimukset:

  • Min. 3 vuoden kokemus B2B myynnistä 
  • Innostut tuloksista  
  • Otat ja kannat vastuun omasta tekemisestä 
  • Jaat arvomaailmamme vastuullisuudesta
  • Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja verkostot
  • Haluat oppia ja kehittyä

Hypimme onnesta, jos sinulta löytyy lisäksi joitain näistä:

  • Kokemusta yritysvastuullisuudesta
  • Sujuva englanninkielen taito
  • Järjestelmäosaaminen ja IT-taidot

Yksin tehtävässä ei tarvitse pärjätä, sillä tukenasi on tiivis myyntitiimi ja lisäksi tietysti koko Green Carbonin porukka. Me tarjoamme sinulle avoimen ja rennon työyhteisön, jossa kannustetaan sekä kehutaan toisia aktiivisesti. Työkulttuuriimme kuuluu mm. kuukausittaisia sisäisiä koulutuksia ja 1 h / vko liikuntaa työajalla. Työpisteesi sijaitsee joko Jyväskylässä tai Helsingissä, ja toki voit työskennellä joustavasti etänä.

Senioritason asiantuntijamyyjän kiinteä pohjapalkka on 3 000 €, lisäksi päälle saat myyntiprovisiot. Myyntitavoitteiden täyttyessä keskiansiosi sijoittuu noin 4 000 – 5 000 € / kk välille.

Kiinnostuitko? Hyvä!

Tule tekemään kanssamme parempaa huomista ja hae paikkaa 16.6.2023 mennessä jättämällä yhteystietosi, avoimen hakemuksesi sekä ansioluettelosi alla olevan lomakkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa 31.5. ja 7.6. klo 10-11.30 myyntipäällikkö Saija Ahonen, 040 683 4720, saija.ahonen@greencarbon.fi.

Tilaa uutiskirje

Liittymällä listallemme pidämme sinut ajan tasalla tekemästämme työstä, sekä ilmastoon ja luonnon monimuotoisuuteen liittyvistä uutisista ja ajankohtaisista aiheista.

Green carbonin uutiskirje

8.6.2023 | Vastuullisuusteot ja väittämien viestintä

11.5.2023 | Luonnon monimuotoisuus osaksi vastuullista liiketoimintaa

Lataa esimerkkiraportit

Esimerkki- Sertifikaatti