fbpx

Avoimet työpaikat

Asiantuntijamyyjä

Helsinki / Jyväskylä

Olet motivoitunut ja aktiivinen yritysten hiilijalanjäljen hallinnan asiantuntijamyyjä, joka nauttii sosiaalisista tilanteista niin kasvotusten kuin etänä. Ajattelet ja viihdyt kuuluisan boksin ulkopuolella ja innostut siitä, että saat auttaa asiakasta tarjoamalla juuri oikeita ratkaisuja. Meitä kiitellään usein positiivisuudesta, jalat maassa -asenteesta sekä kyvystä puhua monimutkaisista asioista maalaisjärkisesti, ja näitä kaikkia ominaisuuksia arvostamme myös muissa.

Asiakkaidemme kirjo on hyvin monipuolinen suurista brändeistä pienempiinkin yrityksiin, kattaen lähes kaikki toimialat. Tehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta, asiakkuuksien hoito ja kehittäminen, kontaktointi sekä asiakaspalaverit tarjouksineen ja sopimuksineen.

Toivomme, että täytät vähintään nämä vaatimukset:

  • B2B myyntiosaaminen ja -kokemus
  • Kiinnostus vastuullisuusteemaan
  • Vuorovaikutustaidot ja järjestelmällisyys
  • Halu oppia ja kehittyä

Hypimme onnesta, jos sinulta löytyy lisäksi joitain näistä:

  • Kokemus yritysvastuullisuudesta
  • Verkostoitumistaidot
  • Sujuva englanninkielen taito
  • Järjestelmäosaaminen ja IT-taidot

Yksin tehtävässä ei tarvitse pärjätä, sillä tukenasi on tiivis myyntitiimi ja lisäksi tietysti koko Green Carbonin porukka. Me tarjoamme sinulle avoimen ja rennon työyhteisön, jossa kannustetaan sekä kehutaan toisia aktiivisesti. Työkulttuuriimme kuuluu mm. kuukausittaisia sisäisiä koulutuksia ja tiistaitreenejä. Työpisteesi sijaitsee joko Jyväskylässä tai Helsingissä, ja toki voit työskennellä joustavasti etänä.

Palkkaus määräytyy osaamisesi mukaan. Kiinteän pohjapalkan päälle saat myyntiprovisiot. Myyntitavoitteiden täyttyessä keskiansiosi sijoittuu noin 3500-4000e/kk välille.

Kiinnostuitko? Hyvä!

Tule tekemään kanssamme parempaa huomista ja hae paikkaa 16.9. mennessä lähettämällä hakemuksesi, ansioluettelosi ja muut mahdolliset liitteet sähköpostitse osoitteeseen: rekry@greencarbon.fi

Lisätietoja tehtävästä 25.8. ja 1.9. klo 8-12 antaa myyntipäällikkö Saija Ahonen, 040 683 4720, saija.ahonen@greencarbon.fi.

Liity Green Carbonin hiilipostilistalle

Tilaamalla noin kerran kuukaudessa ilmestyvän uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla hiilensidonnasta ja siihen liittyvistä hyödyllisistä, alati kehittyvistä ratkaisuista.

Esimerkki- Sertifikaatti