fbpx

Avoimet työpaikat

Hiilijalanjäljen asiantuntija

Innostutko sudokusta, oletko kuin kotonasi taulukoiden ja mittasuhteiden kanssa, saako numeroiden matriisi sormesi lähes syyhyämään? Entä onko ilmastokriisi mielestäsi asia, jonka edessä pitää toimia jo nyt eikä vasta sitten joskus? Oletko valmis lunastamaan paikkasi hiilijalanjäljen hallitsijana? Hyvä, jatka lukemista.

Etsimme sinua, kaavioista ja Exceleistä innostuva hiilijalanjäljen asiantuntija, jolla on kokemusta elinkaarianalyysistä ja hiilijalanjäljen laskennasta. Tunnet yleiset ja alakohtaiset standardit, laskentaohjelmistot sekä tietokannat, ja osaat analysoida niihin perustuvaa dataa. Hallitset johtopäätökset ja osaat juontaa tuloksista trendejä sekä laatia kuvaavia taulukoita ja infograafeja.

Toimenkuva

Tehtäväsi on laskea asiakkaidemme hiilijalanjälkiä ja laatia päästövähennyssuunnitelmia, ilmastotiekarttoja sekä toteuttaa muita päästöjen hallintaan liittyviä toimeksiantoja.

Olet tärkeä linkki asiakkaan ja päästödatan välissä; työhösi kuuluu yhteydenpito asiakkaiden suuntaan päästölaskentaprosessin jokaisessa vaiheessa, joten lukemien ohella et kavahda myöskään vuorovaikutustilanteita. Sinulla on hallussasi sekä puhutut että kirjoitetut sanat niin suomeksi kuin englanniksi. Jos olet lisäksi mukava, ahkera ja uuden luomisesta innostuva, niin mitä vielä odotat? Laita heti hakemusta!

Saat neljän hiilijalanjäljen asiantuntijamme, ja luonnollisesti myös koko muun tiimin tuen taaksesi. Perehdytämme sinut tulevaan tehtävään, joten jos katsot olevasi kehityskelpoinen tuleva hiilijalanjäljen ammattilainen, ole rohkeasti yhteydessä. Yksi työntekijöistämme on laskenta-asiantuntija Sanni. Lue täältä lisää siitä, millainen Sannin polku Green Carbonin hiilijalanjäljen asiantuntijaksi on ollut.

Työpaikan sijainti, hakuehdot

Työpisteesi on ensisijaisesti Jyväskylässä mutta myös pääkaupunkiseutu voi tulla kyseeseen.

Lähetä hakemuksesi CV:llä ja palkkatoiveella varustettuna 28.2.2023 mennessä, otsikolla “Laskenta-asiantuntija”. Tehtävä voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä nopeamminkin, joten älä aikaile: lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@greencarbon.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa 7.2. sekä 20.2. klo 9–16 toimitusjohtaja Matti Toivonen p. 0400 633 033

Liity Green Carbonin hiilipostilistalle

Tilaamalla  uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla hiilensidonnasta ja siihen liittyvistä hyödyllisistä, alati kehittyvistä ratkaisuista.

Esimerkki- Sertifikaatti