Tanja-Reetta – kanafarmari suurella sydämellä

Maaseudun kasvattina luonto on aina näytellyt merkityksellistä osaa Tanja-Reetan elämässä. Nuoruuden ja opiskelujen jälkeen paluu Hankasalmen maalaismaisemiin ja vastuullisuustyön pariin oli luonnollinen valinta. 

Jatkuvasta oppimisesta innostuva agrologi

Tanja-Reetta on todellinen monitaituri, joka on kartuttanut osaamista useissa eri tehtävissä. Kaikkia on kuitenkin yhdistänyt aina rakkaus maaseutuun, eläimiin sekä ihmisiin. Kotona Tanja-Reetalla on pieni kotitarvekanala harrastuksena, joka antaa monenlaista perspektiiviä elämään. Kanat ovat erikoisia, mutta varsin opettavaisia eläimiä.

”Taustani varmasti vaikuttaa siihen, että olen aina kokenut maaseudun kehittämisen ja elinvoimaisuuden säilyttämisen itselleni merkitykselliseksi. Vaiherikkaiden opiskeluaikojen jälkeen valmistuinkin Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulusta AMK Agrologiksi.”

Helposti lähestyttävä ja inhimillisyyttä arvostava Tanja-Reetta kokee löytäneenintohimonsa ympäristövastuullisuuden ja myynnin yhdistelmästä.

”Koen itseni suorastaan etuoikeutetuksi, sillä olen saanut tehdä mitä moninaisempia töitä ja päässyt tutustumaan mitä mielenkiintoisempiin työpaikkoihin. Vuosien varrella olen hieman huomaamattani hakeutunut aina vaan enemmän ja enemmän myynnin pariin, ja tainnut siinä sivussa löytää kutsumukseni.”

Työn mielenkiinto ja merkitys vei mennessään

Tanja-Reetta lähetti työhakemuksen Green Carbonille viime keväänä. Hakuaika oli jo ehtinyt umpeutumaan, mutta ala vaikutti niin kiinnostavalta, että oli kokeiltava kepillä jäätä. Molempien onneksi Tanja-Reetta ehti vielä mukaan ja nyt asiantuntijamyyjän hommia on takana lähes vuosi.  

”Green Carbon yrityksenä vaikutti niin mielenkiintoiselta, että käytännössä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin hakea paikkaa ja yrittää päästä tiimiin mukaan.” Tanja-Reetta kuvailee alkutaipaleen tunnelmia.

Jatkuvia ahaa-elämyksiä ja kutkuttavaa onnistumisen iloa

Asiantuntijamyyjän työ Green Carbonilla on avannut Tanja-Reetan silmiä myös oman osaamisensa suhteen, ja tuonut siihen uusia ulottuvuuksia.  

”Työni on kaikkiaan todella mielenkiintoista ja pitää sisällään paljon erilaisia asioita. On ollut hienoa olla mukana kehittämässä GC:n palvelujen myyntiprosessia. Saan jatkuvasti uusia ahaa-elämyksiä ja rohkeutta kokeilla asioita. Tunnen vatsanpohjassa vilpitöntä iloa, kun joku uusi juttu osoittautuu toimivaksi - tämä lienee kertoo siitä, että myynnin kehittäminen todella kiinnostaa.”

Asiakkaiden liiketoiminnan kehittäminen Green Carbonin palveluiden avulla saa syttymään.

”On upeaa, kun yritysten takaa löytyy ihmisiä, joilla on aito halu tehdä asioita oikein. Parastahan tässä onkin, että kun ilmastovastuullisuustyötä lähdetään viemään eteenpäin alusta saakka oikeilla raiteilla, siitä hyötyy sekä ilmasto että yritys.” Tanja-Reetta kiteyttää.

8.6.2023 | Vastuullisuusteot ja väittämien viestintä

11.5.2023 | Luonnon monimuotoisuus osaksi vastuullista liiketoimintaa

Lataa esimerkkiraportit

Green carbonin uutiskirje

Esimerkki- Sertifikaatti