Kimmo Koistinen – metsänpoika ja toiminnan mies

Tuskailtuaan jo tovin kaulassa hiertänyttä kravattia ja myyntimiehen loputtomia matkapäiviä, päätyi Kimmo Koistinen pohtimaan syntyjä syviä metsien siimekseen. Hänelle valkenivat kotimaisen metsän ja metsänomistajien asema sekä mahdollisuudet ilmastonmuutoksen torjunnassa. Valjastettuaan metsäalan osaamisensa ilmastotyöhön supliikista myyntimiehestä tuli Green Carbonin toinen perustajaosakas ja operatiivinen johtaja.

Pikkupoikana edelleenkin aktiivinen himoliikkuja haaveili jalkapallotähteydestä. Sisäinen metsänpoika vei kuitenkin voiton, ja metsäalan opinnot Rovaniemellä kutsuivat. Metsähommien ohella Kimmo ehti sovittella jalkaansa useampia erilaisia yrittäjän saappaita: Alunperin isän omistuksessa olleessa pienkustantamossa vietetyt vuodet hioivat nuoremman polven yrittäjän taitoja sekä viestintä- ja markkinointiosaamista. 

Kimmossa yhdistyy yksinään viihtyvä metsämies sekä sosiaalisesti lahjakas verkostoituja ja uusien ideoiden sytyttäjä. Green Carbonilla tunnistetaan jo askelten soinnista, kun uuden ajatuksen saanut Kimmo päsähtää esittelemään ideoitaan.

Kimmo vannoo konkreettisten tekojen voimaan. “Mitään ei tapahdu, jos mitään ei tee”, onkin lausahdus, jonka kuulee Kimmon suusta usein. Tavoitteet saavutetaan pienin askelin, niin elämässä, yrittäjyydessä kuin ilmastotyössäkin. Loppujen lopuksi jokainen voi vaikuttaa vain omaan itseensä, mikä osaltaan mahdollistaa kaikkien osallistumisen talkoisiin.

Rohkeus ja halu toimia pelkän jossittelun sijaan auttoi kehittämään Green Carbonistakin enemmän kuin pelkän ajatuksenpoikasen. Samalla tekemisen meiningillä Kimmo vie metsäalaa eteenpäin ja päivittää toimintakentän tälle vuosituhannelle.

Green Carbonilla Kimmo vastaa hiilinielumenetelmien kehittämisen ja toteuttamisen johtamisesta. Esimiehenä hän on tasaveroinen vastuunantaja, innostaja ja vauhdittaja. Yhteistyö on kaiken ytimessä, ja Kimmo haluaa olla kaiken keskellä kehittämässä ratkaisuja eri toimijoiden kanssa. Tähän yhteistyöhön ovat kaikki tervetulleita.

Todennetut, hyvän kompensaation mukaiset hiilinieluhankkeet maanomistajille 1 -webinaarissamme Kimmo ja Juha  kertovat hyvän kompensaation kriteereistä sekä siitä, kuinka maanomistajilla on mahdollista päästä mukaan näiden kriteerien mukaisiin hiilinieluhankkeisiin. Kuuntele tallenne webinaaristamme täältä. 

Tilaa uutiskirje

Liittymällä listallemme pidämme sinut ajan tasalla tekemästämme työstä, sekä ilmastoon ja luonnon monimuotoisuuteen liittyvistä uutisista ja ajankohtaisista aiheista.

Green carbonin uutiskirje

Lataa esimerkkiraportit