Rekrytointi - Green Carbon

Avoimet työpaikat

Yritys

Me Green Carbonilla olemme hiilijalanjäljen asiantuntijayritys, ja teemme päivittäin hartiavoimin töitä, jotta ilmasto voisi tulevaisuudessa nykyistä paremmin. Suonissamme virtaa vahva halu toimia sekä tehdä #IlmastoTekoja luotettavasti ja läpinäkyvästi. Käytännössä tämä tarkoittaa hiilijalanjäljen laskentaa, päästövähennyksiä sekä kompensaatiota. Näihin tekoihin me luotamme, ja jaksamme puhua niiden merkityksestä myös muille. Nyt meitä tarvitaan lisää.

Myyntipäällikkö

Joukkoomme etsitään kaupannälkäistä, napakkaa ja rohkeaa myyjää, joka hallitsee sosiaaliset tilanteet asiakkaiden kanssa kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse sekä erilaisten etäyhteyksien avulla. Meitä kiitellään usein positiivisuudesta, jalat maassa -asenteesta sekä kyvystä puhua monimutkaisista asioista maalaisjärkisesti, ja näitä kaikkia ominaisuuksia arvostamme myös muissa. Mikäli pidät ratkaisuista ja tavoitteista sekä viihdyt laatikon ulkopuolella niin saatat olla tuleva greencarbonlainen. Meillä sinua odottaa työ, jossa tehtävänäsi on uusasiakashankinta, asiakkuudet, kontaktointi sekä asiakaspalaverit tarjouksineen ja sopimuksineen. 

Tehtävään valittu sijoittuu Saijan tiimiin. Käy tutustumassa, millaisen ilmastovaikutuksen äärelle nyt on mahdollisuus päästä.

Työpisteesi on ensisijaisesti Jyväskylässä mutta myös pääkaupunkiseutu voi tulla kyseeseen.

Lähetä hakemuksesi CV:llä ja palkkatoiveella varustettuna 27.8.2021 mennessä. Tehtävä voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä nopeamminkin joten älä aikaile hakemuksen kanssa. Lähetä hakemus osoitteeseen: vihreahiili@greencarbon.fi 

Lisätietoja tehtävästä antaa 28.6. – 2.7. sekä 26.7. – 30.7. klo 9-16 toimitusjohtaja Matti Toivonen p. 0400-633 033

Hiilijalanjäljen asiantuntija

Etsimme numeroista ja Exceleistä innostuvaa hiilijalanjäljen asiantuntijaa, jolla on kokemusta  elinkaarinalyysistä ja hiiljalanjäljen laskennasta. Tunnet yleiset ja alakohtaiset standardit, laskentaohjemistot sekä tietokannat ja osaat analysoida niihin perustuvaa dataa. Hallitset johtopäätökset ja osaat juontaa tuloksista trendejä sekä laatia niitä kuvaavia taulukoita ja infograafeja.

Tehtäväsi on laskea asiakkaidemme hiilijalanjälkiä sekä laatia päästövähennyssuunnitelmia sekä hiilitiekarttoja. Työhösi kuuluu jatkuva yhteydenpito asiakkaiden kanssa, joten numeroiden ohella sinulla on hallussasi sekä puhutut että kirjoitetut sanat, suomeksi ja englanniksi. Jos olet lisäksi mukava, ahkera ja uuden luomisesta innostuva, niin mitä vielä odotat? Laita heti hakemusta!

Yksi työntekijöistämme on hiiliasiantuntija Elli. Lue täältä lisää, millainen Ellin polku hiiliasiantuntijaksi on ollut.

Työpisteesi on ensisijaisesti Jyväskylässä mutta myös pääkaupunkiseutu voi tulla kyseeseen.

Lähetä hakemuksesi CV:llä ja palkkatoiveella varustettuna 27.8.2021 mennessä. Tehtävä voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä nopeamminkin joten älä aikaile hakemuksen kanssa. Lähetä hakemuksesi osoitteella: vihreahiili@greencarbon.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa 28.6. – 2.7. sekä 26.7. – 30.7. klo 9-16 toimitusjohtaja Matti Toivonen p. 0400-633 033

Oletko seuraava #ilmastotekijä ?

Vinkki:

Mitä jos lähettäisitkin hakemuksen videona?

Vinkkaa kavereita työpaikasta:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn