Green Carbon

Meille töihin

Meillä tehdään aitoja ympäristötekoja. Tule osaksi kannustavan ilmapiirin työyhteisöä.

Green Carbon työpaikkana

Green Carbonilla työskentelee monimuotoinen joukko hiili- ja luontojalanjalanjäljen erikoisosaajia. Meidän vahvaa ja asiantuntevaa tiimiä yhdistää aito halu tehdä merkityksellisiä sekä vaikuttavia tekoja, jotta ilmasto ja luonto voisivat tulevaisuudessa nykyistä paremmin. Luomme päivittäin yhdessä asiakkaidemme kanssa positiivista vaikutusta maailmaan ja ilmastoon. Työllämme on merkitystä ja aito vaikutus.

Käytännössä tämä tarkoittaa hiili- ja luontojalanjäljen laskentaa, päästövähennyksiä sekä verifioituja ilmastoyksiköitä. Näihin tekoihin luotamme, ja jaksamme puhua niiden merkityksestä myös muille.

Tukea onnistumiseen ja kasvuun

Me tarjoamme sinulle avoimen ja rennon työyhteisön, jossa kannustetaan sekä kehutaan toisia aktiivisesti. Uskomme, että positiivinen ilmapiiri ja kannustava tiimi tukee motivaatiota ja hyvinvointia. Yhdessä saamme aikaan upeita asioita, joilla on oikeasti suurempaa vaikutusta ja merkitystä. Arvostus, luottamus ja avoimuus ovat tärkeä osa työyhteisöämme.

Meillä on mukava tulla töihin jokaisena aamuna ja haastavimpinakin hetkinä, ja juuri sellaisena kuin on. Työkulttuuriimme kuuluu mm. kuukausittaisia sisäisiä koulutuksia ja tiistaitreenejä. Meillä töissä myös saa ja pitää olla hauskaa. Tule osaksi meidän tiimiä!

Avoimet työpaikat

Ilmastoasiantuntija

Oletko kuin kotonasi taulukoiden ja mittasuhteiden kanssa, saako numeroiden matriisi sormesi lähes syyhyämään? Entä onko ilmastokriisi mielestäsi asia, jonka edessä

LUE LISÄÄ
Myyjä rekrytointi

Asiantuntijamyyjä

Liiketoimintamme on kasvussa ja etsimme tiimiimme kokenutta asiantuntijamyyjää. Olet motivoitunut ja aktiivinen myynnin ammattilainen, joka nauttii sosiaalisista tilanteista niin kasvotusten

LUE LISÄÄ

Avoin hakemus

Työpaikka, harjoittelupaikka, trainee, lopputyö, gradu? Etkö löytänyt itsellesi sopivaa paikkaa? Me Green Carbonilla olemme avoimia mahdollisuuksille ja näemme muun muassa opiskelijayhteistyön

LUE LISÄÄ

Tutustu tuleviin työkavereihisi

Arttu Lahti - tuotepäällikkö

“Halusin työskennellä jossain, missä työni saa aikaan positiivista ulkoisvaikutusta tähän maailmaan. Globaalia kestävyyttä opiskelleena ilmastokriisi on tärkeimpiä asioita mihin haluan vaikuttaa ja Green Carbonilta löytyi juuri oikea kunnianhimo ja halu tehdä samoja asioita. Ennen kaikkea tykkään kuitenkin ihmisistä: meillä on tosi hyvä ja osaava porukka, jonka seurassa on todella opettavaista tehdä töitä. Green Carbonilla uskaltaa olla oma itsensä ja kaikkien näkemyksiä arvostetaan.”

SANNI GRÖNDAHL - ILMASTOASIANTUNTIJA

“Haluan vaikuttaa siihen, että ilmasto- ja ympäristökriiseiltä ei enää ummisteta silmiä, vaan käydään toimeen. Juuri tästähän Green Carbonin toiminnassa on kyse. Green Carbonille päädyin energia- ja ympäristötekniikan opintojen harjoittelun kautta. En ole aiemmin saanut yhtä lämmintä vastaanottoa työ- tai harjoittelupaikassa. Lopulta harjoittelu muuttui lopputyön tekemiseksi ja vakituiseksi työpaikaksi.”

Tanja-Reetta Kinnunen - Myynti ja asiakkuudet​​

“Maalta kotoisin olevana olen aina kokenut maaseudun kehittämisen ja elinvoimaisuuden säilyttämisen itselleni merkitykselliseksi. Vuosien varrella olen hieman huomaamattani hakeutunut aina vaan enemmän ja enemmän myynnin pariin, ja tainnut siinä sivussa löytää kutsumukseni. Green Carbon yrityksenä vaikutti niin mielenkiintoiselta, että käytännössä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin hakea paikkaa ja yrittää päästä tiimiin mukaan.”

Heräsikö kysymyksiä?

8.6.2023 | Vastuullisuusteot ja väittämien viestintä

11.5.2023 | Luonnon monimuotoisuus osaksi vastuullista liiketoimintaa

Lataa esimerkkiraportit

Green carbonin uutiskirje

Esimerkki- Sertifikaatti