Green Carbon

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut ilmasto- tai luontovastuullisuudesta? Ota yhteyttä, niin aloitetaan yhdessä.

Yritysasiakas

Ovatko vastuullisuusasiat työpöydällä, mutta et ole varma siitä, mistä pitäisi aloittaa. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen voit antaa tilanteestasi esitietoa yhteydenottoa varten. Asiantuntijamyyjämme soittaa sinulle muutaman päivän sisällä, ja voitte aloittaa prosessin. Jos asia on kiireellisempi, tartu itse rohkeasti luuriin ja rimpauta vaikka Saijalle.

Jos olet jo tietoinen yrityksenne tarpeista, tai muuten jo edistänyt vastuullisuusasioita, voit varata maksuttoman puolen tunnin konsultaation suoraan Saijan kalenterista. Tapaaminen toteutetaan etäyhteyksin.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Jos kaipaat suoraan jonkun asiantuntijamme yhteystietoja, löydät ne tiimi-sivulta

Metsänomistaja, kanavasi on HiiliPlus+

Omistatko metsää, ja olet kiinnostunut hiilensidonnasta? Olet kenties törmännyt nimeen Green Carbon joissain muissa yhteyksissä, ja haluat tietää lisää.

Suoraan metsänomistajille suunnattu palvelumme HiiliPlus+ on oikea kanava sinulle. Metsäasiantuntijamme Seppo ja Juha opastavat hiilinieluhankkeisiin liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä

Mahtavaa, että vastuullisuustyö kiinnostaa sinua. Ota yhteyttä suoraan toimitusjohtajaamme Mattiin, tai myynnistä vastaavaan Saijaan; he ottavat asiasi haltuun, ja ohjaavat polkuasi eteenpäin. 

Voit vaihtoehtoisesti täyttää yhteydenottolomakkeen, ja antaa viestikentässä tarkentavaa esitietoa yhteydenpitoa varten. Otamme sinuun yhteyttä muutaman työpäivän kuluessa.

yhteystieto-Matti

Matti Toivonen

CEO

Toimistomme

Jyväskylä

Käynti: Kympinkatu 3 C, 40320 Jyväskylä
Posti: PL 2, 40101 Jyväskylä
Puh: +358 40 415 7985

Helsinki

Mikonkatu 19, 00100 Helsinki

Puh: +358 40 842 1705

Tilaa uutiskirje

Liittymällä listallemme pidämme sinut ajan tasalla tekemästämme työstä, sekä ilmastoon ja luonnon monimuotoisuuteen liittyvistä uutisista ja ajankohtaisista aiheista.

Green carbonin uutiskirje

Lataa esimerkkiraportit