fbpx

Green Carbon

Tarinamme

Me olemme Green Carbon

Vuonna 2015 YK:n jäsenmaat sopivat kestävän kehityksen tavoitteista (Sustainable Development Goals), joiden pyrkimyksenä on mm. etsiä kestäviä tapoja turvata ympäristömme hyvinvointi. Päävastuu tavoitteiden totuttamisessa on valtioilla, mutta myös yksityissektorin osallistumista tarvitaan.

Liikakulutus on yksi ympäristömme hyvinvointia uhkaava tekijä. Maapallomme on luisumassa polulle, joka aiheuttaa peruuttamattomia muutoksia elinolosuhteisiimme. Suomen osuus koko maapallon päästöistä on häviävän pieni, mutta korkea elintasomme ja vahva teknologinen osaamisemme antavat meille hyvät mahdollisuudet hillitä ilmaston lämpenemistä.


Me Green Carbonilla olemme käyneet toimeen. Teemme päivittäin parhaamme, jotta edistämme YK:n kestävän kehityksen tavoitteita ja luomme muillekin mahdollisuuden toimia näin. Lupaamme vastuullista kuluttamista ja ilmastotekoja!

0 +

Tapaamista

0 +

Kuppia kahvia

0 +

Puhelua

Näin toimimme

Tarjoamme yrityksille ja organisaatioille työkaluja hiilijalanjäljen hallintaan. Selvitämme hiilidioksidipäästöjen määrän ja etsimme asiakkaalle tehokkaimmat tavat vähentää päästöjä ja kompensoida päästöt, joita ei voida välttää.

Laskemme ja arvioimme hiilijalanjäljen suuruuden
Vähennämme kaiken mahdollisen
Kompensoimme päästöt, joita ei voi muilla keinoin voida poistaa
Luomme metsän- ja maanomistajien kanssa hiilinieluja

Heräsikö kysymyksiä?

Ota meihin yhteyttä

Onko yrityksesi kiinnostunut hiilijalanjäljen hallinnasta tai päästöjen kompensoinnista? Ota yhteyttä joko suoraan meihin tai oheisella lomakkeella, niin aloitetaan yhdessä.

Saija Ahonen

Myynti ja asiakkuudet
040 683 4720
saija.ahonen@greencarbon.fi

Riku Niemelä

Myynti ja asiakkuudet
040 534 9236
riku.niemela@greencarbon.fi

Arttu Lahti

Myynti ja asiakkuudet
044 526 2628
arttu.lahti@greencarbon.fi

Liity Green Carbonin hiilipostilistalle

Tilaamalla noin kerran kuukaudessa ilmestyvän uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla hiilensidonnasta ja siihen liittyvistä hyödyllisistä, alati kehittyvistä ratkaisuista.