ratkaisumme

Ohjelmistot

Täsmällisellä ympäristödatalla rakennat kestävää tulevaisuuden liiketoimintaa ja maksimoit myönteisen vaikutuksen ympäristöön.

Ohjelmistot ja rAJAPINNAT

Asiantuntijuutemme ja dataan perustuvien ratkaisujemme avulla pyrimme olemaan kestävyystietojen tärkein lähde, jonka avulla yritykset voivat analysoida vastuullista toimintaansa ja ohjelmistoyritykset vaivattomasti integroida ympäristöystävällisiä ominaisuuksia ratkaisuihinsa. Asiantuntevan opastuksen ja tietoon perustuvien ratkaisujen avulla mahdollistamme kilpailuedun kestävän liiketoiminnan rakentamisessa.

Palvelumme

Päästölaskurit

Yhä useammat asiakkaamme haluavat olla reaaliaikaisesti selvillä päästöistään, tai tarjota omien tuotteidensa päästötietoja asiakkailleen. Carbon Calculator on tehdyn laskennan pohjalta koostettu yksilöllinen, selainpohjainen työkalu, jolla päästöjen selvittäminen käy jatkossa oman organisaation voimin.

Laskurista saat koostettuna päästöraportin, joka sisältää päästötiedot selkeinä infograafeina. Päästölaskurin käytössä pääset alkuun 12 kk:n lisenssillä, joka pitää sisällään mm. tarvitsemasi datan, käytön opastuksen ja päästökertoimien ylläpidon.

päästödatan rajapintaratkaisu

CO2API on rajapintaratkaisu, joka tarjoaa kattavimman kokoelman päästökertoimia sekä muuta dataa ympäristövaikutusten, kuten hiilijalanjäljen ja luonnon monimuotoisuuden vaikutusten, laskentaan.

Päästökerrointen tietokanta on integroitavissa omiin ohjelmistoratkaisuihisi, toiminnanohjausjärjestelmään tai Excelin kautta tuotavaan tietoon helppokäyttöisen rajapinnan avulla. CO2API mahdollistaa liiketoiminnan ja tuotteiden päästöjen arvioinnin. Se tarjoaa päästökertoimia eri resursseille ja toiminnoille, minkä ansiosta voit arvioida niiden ympäristövaikutuksia.

vastuullisuusdata-alusta

Carbon Radar on ilmasto- ja luontovaikutuksiin keskittyvä data-alusta, joka tarjoaa yritys- ja tuotekohtaista dataa vastuullisuuden eri toimintoihin. Voit vertailla pörssien, yritysten ja toimialojen ympäristövaikutuksia ja saat raportoitua dataa toiminnan kestävyydestä.

Alusta yhdistää taloudellisia tunnuslukuja ja ympäristödataa, mikä mahdollistaa todellisten, toiminnan kokoon suhteutettujen vaikutusten arvioimisen. Carbon Radarin kautta on mahdollista tilata analyyseja ja raportteja tiettyyn toimialaan tai portfolioon liittyen. Alusta mahdollistaa myös järjestelmäkehittäjille mahdollisuuden rakentaa vastuullisuuteen liittyviä toimintoja omiin tuotteisiinsa.

Liity tästä odotuslistalle ja kuulet ensimmäisenä kehityksen edistymisestä

Heräsikö kysymyksiä?

Ota meihin yhteyttä

Mahtavaa, että vastuullisuustyö kiinnostaa sinua. Ota yhteyttä suoraan toimitusjohtajaamme Mattiin, tai tuotepäällikkö Arttuun; he ottavat asiasi haltuun, ja ohjaavat polkuasi eteenpäin. 

Voit vaihtoehtoisesti täyttää yhteydenottolomakkeen, ja antaa viestikentässä tarkentavaa esitietoa yhteydenpitoa varten. Otamme sinuun yhteyttä muutaman työpäivän kuluessa.

yhteystieto-Matti

Matti Toivonen

CEO

yhteystieto-Arttu

Arttu Lahti

Tuotepäälikkö

Tilaa uutiskirje

Liittymällä listallemme pidämme sinut ajan tasalla tekemästämme työstä, sekä ilmastoon ja luonnon monimuotoisuuteen liittyvistä uutisista ja ajankohtaisista aiheista.

Green carbonin uutiskirje

Lataa esimerkkiraportit