Saija Ahonen – positiivinen ilmastovaikuttaja

Toimittuaan jo tovin myyntialalla Saija Ahonen alkoi kaivata työltä jotain muutakin kuin palkkaa. Iän ja kokemuksen karttuessa työn syvemmät arvot alkoivat saada entistä suurempaa merkitystä ja ympäristöasioista kiinnostunut nainen halusi löytää työpaikan, joka olisi vastuullinen ja vaikuttava. Niin yhtyivät Saijan ja Green Carbonin tiet.

Saija on jälleen esimerkki onnistuneista rekrytoinneista, joista Green Carbon saanut iloita koko lyhyen historiansa ajan. Tiimin riveihin syksyllä 2020 liitetty Saija on maailmaa kiertänyt liikuntatieteiden maisteri, jonka pettämätön pedagoginen silmä on myyntityössä korvaamaton työkalu. Green Carbon kaipasi myynnin tekijää, mutta sai Saijassa vielä paljon enemmän.

Green Carbonin pieni, tiivis ja luova työympäristö on ollut oiva maaperä Saijan kukoistukselle. Start up -yrityksessä työtehtäviä ja vastuuta jaetaan, ja jokainen saa toimia myös oman ruutunsa ulkopuolella. Myyntipäällikön tehtävän ohessa Saija osallistuu myös markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen, tuotekehitykseen sekä brändikuvan rakentamiseen. Ratkaisukeskeisyys, nopea tahti ja valtava intohimo tuntuvat lisäävän tunteja Saijan tiimalasiin.

Työyhteisössä Saija tunnetaan positiivisena, energisenä ja aktiivisena työkaverina, joka levittää ympärilleen reipasta tekemisen meininkiä. Suunnitelmallisuus ja loogisuus yhdistettynä myyntipäällikön sujuviin sosiaalisiin taitoihin on aseista riisuva yhdistelmä, jonka seuraukset näkyvät sekä meillä Green Carbonilla että asiakkaillamme. Saijan intohimo ja palava halu edistää ilmastoasioita herättää muutkin toimimaan. Saija on Green Carbonin positiivinen ilmastovaikutus, mistä kertoo myös hänen mottonsa: 

“Jokaisessa päivässä on aina jotain hyvää.”

Saija jutteli kevään webinaarisarjamme avauksessa hiilijalanjäljen laskemisen eduista. Tallenteen pääset kuuntelemaan tästä. 

Tilaa uutiskirje

Liittymällä listallemme pidämme sinut ajan tasalla tekemästämme työstä, sekä ilmastoon ja luonnon monimuotoisuuteen liittyvistä uutisista ja ajankohtaisista aiheista.

Green carbonin uutiskirje

Lataa esimerkkiraportit