Kaikki pk-yrityksen hiilijalanjäljen hallinnasta

Hiilijalanjälki, missä mennään tällä hetkellä?

Ilmastokriisi syvenee, kansainvälinen säätely sekä asiakkailta ja muilta sidosryhmiltä tuleva paine koskettaa kaiken kokoisia yrityksiä. Uudet kansalliset ja kansainväliset ilmastotyön linjaukset haastavat yritysten ymmärrystä, miten toimitaan kaikkien sääntöjen ja odotusten mukaisesti, sekä onnistutaan vielä viestimään oikein.

Pk-yrityksen päästöjen hallinta

4.4.2024 pidetyssä webinaarissamme käsiteltiin, mikä tässä hetkessä on ajankohtaista pk-yrityksen hiilijalanjäljen hallinnassa. Asiantuntijamme ja asiakkuuksista vastaava Saija Ahonen tiivisti, mitä pk-yrityksen tulee huomioida ilmastotyössään juuri tällä hetkellä ja mihin suuntaan yritysten hiilijalanjäljen hallinta on kehittymässä.

  • Miksi ilmastotyötä tehdään ja mitkä lait/säätely yrityksen tulee huomioida?
  • Mitä hyötyä hiilijalanjäljen hallinnasta on yritykselle?
  • Mitkä ovat suositellut toimenpiteet ja tärkeimmät työkalut pk-yrityksen hiilijalanjäljen hallintaan?
  • Miten viestiä oikein tehdystä ilmastotyöstä?


Näihin ja muihinkin kysymyksiin saat vastauksen webinaarissamme. Esityksen lopussa kuultiin ja vastattiin myös yleisön esittämiin kysymyksiin.

Saija Ahonen

Saija vastaa Green Carbonin myynnistä ja asiakkuuksista. Saijalla on usean vuoden laaja kokemus yritysten ympäristövastuullisuustyön parissa ja ajankohtainen näkemys ilmastotyöhön Suomessa sekä siihen, miten kansainvälinen regulaatio sekä erilaiset aloitteet ohjaavat hiilijalanjäljen hallintaa ja yritysten ympäristövastuullisuustyötä.

Täytä alla oleva lomake, niin saat paluuviestinä linkin tallenteeseen sähköpostiisi.

Kiinnostaako päästöjen laskenta?

Lataa esimerkkiraportti

Olemme tuottaneet esimerkkiyrityksen päästöraportin, jossa kuvaillaan, mitä raportti tyypillisesti pitää sisällään, miten tietoa esitetään ja mitä lukemia päästölaskenta antaa.

Tutustu muuhun vastaavaan sisältöön

Lue lisää hiilijalanjäljestä aikaisemmista artikkeleistamme tai katso aiheeseen liittyviä webinaareja.

Tilaa uutiskirje

Liittymällä listallemme pidämme sinut ajan tasalla tekemästämme työstä, sekä ilmastoon ja luonnon monimuotoisuuteen liittyvistä uutisista ja ajankohtaisista aiheista.

Lataa esimerkkiraportit

Green carbonin uutiskirje