Lumme Energia: tapahtumapäivän päästöt ja ilmastoyksiköiden lunastaminen

Lumme Energia: Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät 21. - 22.10.2022

Myyntipäällikkömme Saija Ahonen sekä laskenta-asiantuntijamme Sanni Gröndahl, sekä asiakkaamme Lumme Energia, olivat mukana Tampereen Yrittäjäpäivillä yhteistyökumppanina päästöjenhallinnan asioissa. Yrittäjäpäivien teemana oli tänä vuonna ”Vastuullisin askelin tulevaisuuteen”.
 
Teemaa toteutettiin monin tavoin myös käytännössä. Osallistumispassilla pääsi liikkumaan paikallisliikenteen Nyssellä veloituksetta ja turhaa materiaalia vältettiin digitaalisin ratkaisuin. Iso kokonaisuus oli myös messuosaston hiilineutraalisuus. Green Carbon toteutti laskennan, jossa selvitettiin Valtakunnallisten Yrittäjäpäivien messuosaston päästöt – yhteensä 23 000 kg CO2e. Päästöt kompensoitiin kotimaisilla HiiliPlus+ -hiilensidontahankkeilla. Kannustamme yrityksiä monipuoliseen hiilijalanjäljen hallintaan, ja Yrittäjäpäivien hiilineutraali messuosasto on hyvä esimerkki tällaisesta käytännön toteutuksesta.
 
Saijan ja Sannin mielestä Yrittäjäpäivien parasta antia olivat erilaiset kohtaamiset päästöjen hallinnasta kiinnostuneiden kävijöiden kanssa, inspiroivat asiantuntijapaneelit sekä uusien kumppanuuksien solmiminen!

Tilaa uutiskirje

Liittymällä listallemme pidämme sinut ajan tasalla tekemästämme työstä, sekä ilmastoon ja luonnon monimuotoisuuteen liittyvistä uutisista ja ajankohtaisista aiheista.

Green carbonin uutiskirje

Lataa esimerkkiraportit