Osta oikein! Hiilikompensaatiota on tarjolla moneen makuun 12.7.2022

Kesäsuunnitelmat vielä hakusessa?

Mitä? Osta oikein! Hiilikompensaatiota on tarjolla moneen makuun

Tässäpä tulisi kesälle tapahtumatärppi, jossa on luvassa niin kesäistä tunnelmaa ja kohtaamisia kuin myös merkittävää yhteiskunnallista keskustelua.

Milloin? Tiistaina 12.7.2022 klo 17.00-17.45

Missä? SuomiAreena, Asiantuntijakeskus BEPOP, Isolinnankatu 21, 28100 Pori

Heinäkuun kiinnostavin viikko SuomiAreena saapuu jälleen Poriin. Hiilensidonta ry järjestää Osta oikein! Hiilikompensaatiota on tarjolla moneen makuun -tilaisuuden tiistaina 12.7.2022 osana SuomiAreenan ohjelmaa.

Tilaisuudessa pääset oppimaan kuinka voit yksilönä, kuluttajana tai yrityksenä panna kampoihin ilmastonmuutokselle. Hiilensidonta-alan yritykset tarjoavat palveluja Suomessa ja maailmalla. Ala on uusi, ja ostajan pitää olla tarkkana, että rahat menevät tehokkaaseen ja oikeudenmukaiseen toimintaan. Sudenkuopista ja niiden välttämisestä juontaja Kimmo Collanderin kanssa keskustelevat lainsäätäjä MEP Henna Virkkunen, ostaja Petja Pietiläinen Respect Projectista, asiantuntija Lasse Leipola Finnwatchista sekä Green Carbonin toimitusjohtaja ja Hiilensidonta ry:n pj. Matti Toivonen.

SuomiAreena on Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma. Festivaalin huippuohjelmaa on luvassa aamusta iltaan yritysten, yhteiskunnallisten toimijoiden ja järjestöjen tuottamana. SuomiAreenan tapahtumat ja sisällöt ovat kävijöille maksuttomia. Ohjelmaa voit seurata paikan päällä Porissa tai keskustelut näet myös suorana ja tallenteena MTV Katsomosta (mtv.fi sekä MTV Katsomo -sovellus).

Hiilensidonta ry: https://www.linkedin.com/company/hiilensidonta-ry/

Tilaa uutiskirje

Liittymällä listallemme pidämme sinut ajan tasalla tekemästämme työstä, sekä ilmastoon ja luonnon monimuotoisuuteen liittyvistä uutisista ja ajankohtaisista aiheista.

Green carbonin uutiskirje

Lataa esimerkkiraportit