Tiina Paajanen vahvistamaan luonnon monimuotoisuuden asiantuntijuutta

Ympäristö- ja luonnonvaraekonomisti Tiina Paajanen mukaan vahvistamaan Green Carbonin kasvua

Green Carbonin kasvu jatkuu kovaa vauhtia ja tiimi vahvistui entisestään, kun ympäristö- ja luonnonvaraekonomisti Tiina Paajanen astui mukaan remmiin 1.9. alkaen. Tiina työskentelee Green Carbonilla luonnon monimuotoisuuden ja ilmaston asiantuntijana muun muassa ekologisen kompensaation ja menetelmäkehityksen sekä yritysten luontohaittojen parissa. 

Tiinan monipuolinen kokemus koostuu asiantuntija- ja kehittämistyöstä luonnon monimuotoisuuden vahvistamisesta, luonnonvarojen kestävästä käytöstä sekä päästöjen vähentämisestä muun muassa kiertotalouden avulla. 

Tiina siirtyi Green Carbonille Sitralta, jossa hän työskenteli tulevaisuuteen suuntautuvien hankkeiden parissa, jotka käsittelivät ennen kaikkea luontokadon ehkäisemistä kiertotalouden keinoin. Tiinalta löytyy myös kansainvälistä kokemusta Brysselistä EU-politiikan ja lainsäädäntövalmistelujen parista maa– ja metsätalouden, ympäristön ja ilmaston aloilta.

"Arvostan Green Carbonin rohkeutta kulkea edelläkävijänä"

Yrityksenä Green Carbon on Tiinalle jo vanha tuttu. Tiina oli mukana ottamassa Green Carbonin ensimmäisiä askelia vuonna 2020 samalla kun hän itse viimeisteli maisteriopintojaan Helsingin yliopistolla.

Harjoittelijana Tiina pääsi Green Carbonilla mukaan heti monipuolisiin ja haastaviin tehtäviin, muun muassa kehittämään nykyistä hiilinielumenetelmän prosessia. Harjoitteluajoilta jäi lämmin tunne Green Carbonia kohtaan, jonka vuoksi nyt oli helppo palata takaisin.

"Green Carbon on rohkea edelläkävijä, joka uskaltaa liikkua markkinoiden etujoukossa ja asettaa rimaa korkealle uudella toimialalla. Arvostan ennen kaikkea sitä, että täällä asiat tehdään oikein ja läpinäkyvästi. Nämä kaikki yhdistettynä siihen, että Green Carbonilla on lämmin arvomaailma sekä osaava ja ihana työporukka, niin onhan tämä täydellinen match", Tiina kertoo.

Green Carbonin toimitusjohtaja Matti Toivonen ja koko työyhteisö toivottavat Tiinan lämpimästi tervetulleeksi takaisin tiimiin. Tiina on jo nyt lyhyessä ajassa tehnyt vaikutuksen niin koko työyhteisöön kuin sidosryhmiin ja asiakkaisiin positiivisella olemuksellaan ja vankalla asiantuntijuudellaan.

"Hienoa saada Tiina takaisin porukkaan mukaan. Tiinan osaaminen on meille todella arvokasta ja se vahvistaa entisestään asemaamme ympäristövastuullisen toiminnan eri tasoilla", Matti toteaa.

Tilaa uutiskirje

Liittymällä listallemme pidämme sinut ajan tasalla tekemästämme työstä, sekä ilmastoon ja luonnon monimuotoisuuteen liittyvistä uutisista ja ajankohtaisista aiheista.

Green carbonin uutiskirje

Lataa esimerkkiraportit