Hiilimarkkina haastaa yritysten ilmastotyön

Hiilimarkkina ennen ja nyt

Hiilimarkkina on jälleen uuden edessä. Ilmastonmuutos etenee kovaa vauhtia; toisaalta yritykset ovat hämillään muuttuvista säädöksistä, vastuullisuusväittämien ohjeistuksista sekä ilmastoyksiköiden saamasta kritiikistä. Ilmaston ja tulevaisuutemme kannalta huonoin vaihtoehto on lamaantua ja jäädä odottamaan.

Asiantuntijamme avaavat webinaarissa näkemyksiään hiilimarkkinan kehityksestä ja yrityksille turvallisesta, ja ilmaston kannalta merkityksellisestä, tavasta edistää ilmastotyötään nyt ja tulevaisuudessa.

  • Missä kotimainen hiilimarkkina menee juuri nyt?
  • Mitä tarkoittaa kompensaatiosta kontribuutioon ajatusmalli ilmastotyössä?
  • Miten yritys voi tehdä läpinäkyvää ja vaikuttavaa ilmastotyötä tämän hetken markkinatilanteessa tässä ja nyt?


Näihin ja muihinkin kysymyksiin vastasivat ilmastotyön ja hiilimarkkinan asiantuntijamme:

Matti Toivonen

Matti on Green Carbonin toimitusjohtaja ja yksi HiiliPlus+ menetelmän kehittäjistä, Hiilensidonta ry:n puheenjohtaja sekä kaikkien alojen erikoismies.

Eeva-Liisa Heinaro

Eeva-Liisa on vieraileva asiantuntija, joka on kartuttanut näkemystään hiilimarkkinasta metsäteollisuuden kansainvälisissä myyntitehtävissä sekä toimimalla kotimaisessa hiilimarkkinassa. Eeva-Liisa seuraa myös aktiivisesti kansainvälisen hiilimarkkinan kehittymistä ja kiemuroita.

Täytä alla oleva lomake niin saat webinaaritallenteen sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje

Liittymällä listallemme pidämme sinut ajan tasalla tekemästämme työstä, sekä ilmastoon ja luonnon monimuotoisuuteen liittyvistä uutisista ja ajankohtaisista aiheista.

Green carbonin uutiskirje

Lataa esimerkkiraportit